Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بانک صادرات، تکمیل فرم درخواست دریافت درگاه پرداخت اینترنتی این بانک علاوه بر مراجعه به شعب، به صورت غیر حضوری از طریق مراجعه به آدرس اینترنتی: ipg.bsi.ir امکان‌پذیر است و فعالان اقتصادی و دارندگان شبکه‌های کامل فروش و توزیع در کشور می‌توانند با استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) بانک صادرات ایران، امکانات گسترده‌ای در اختیار مشتریان خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرداخت اینترنتی نوعی پرداخت الکترونیکی است که از طریق آن دارندگان کلیه کارت‌های بانکی عضو شتاب می‌توانند با استفاده از مشخصات کارت بانکی خود شامل شماره کارت، رمز دوم پویا برای تراکنش‌های بالای صد هزار تومان، تاریخ انقضاء و کد اعتبار سنجی (CVV٢) نسبت به خرید از وب‌سایت‌های اینترنتی فروشنده کالا یا خدمات اقدام نمایند.

درگاه پرداخت اینترنتی سیستم واسط میان فروشگاه اینترنتی و شبکه بانکی است که تراکنش‌های خرید کاربران اینترنتی یا مشتریان فروشگاه پذیرنده از طریق آن به شبکه بانکی ارسال می‌‌شود.

امکان تسهیم و واریز مبالغ تراکنش‌ها به چند حساب مختلف و با درصدهای مورد نظر متقاضی، امکان پرداخت قبوض خدمات شهری(آب، برق، گاز، تلفن و …) و خرید شارژ مستقیم سیم کارت های اعتباری اپراتورهای تلفن همراه(همراه اول، ایرانسل و رایتل) و امکان ارائه خدمات ویژه نظیر دسترسی به ریزتراکنش‌ها به مشتریان خاص از طریق صورتحساب ویژه بانک صادرات ایران از خدمات متنوع و در دسترس این خدمت بانکی است.

داشتن حساب در بانک صادرات ایران، دارا بودن وب سایت آماده جهت فروش اینترنتی (‌چرخه کامل فروش)،

اخذ نماد اعتماد الکترونیکی از طریق وب سایت www.enamad.ir و وجودIP معتبر (IP Valid) برای وب سایت پذیرنده از شرایط لازم برای استفاده از این خدمت است. همچنین امکان دریافت نماد اعتماد الکترونیکی از طریق سایت مذکور و استفاده از ظرفیت شرکت پرداخت الکترونیک سپهر (پاس) نیز امکان‌پذیر است.

در استفاده از این درگاه‌ها، هیچ هزینه و کارمزدی از متقاضی (پذیرنده اینترنتی) دریافت نمی‌شود.

بنابر دستور بانک مرکزی ج.ا.ا واریز مبالغ تراکنش‌های اینترنتی به صورت یکبار در روز و در صبح روز بعد (اولین سیکل پایای روز بعد) انجام می‌پذیرد. وجوه ناشی از تراکنش‌های درگاه پرداخت اینترنتی به صورت سر جمع به حساب پذیرنده واریز می‌شود.

متقاضیان استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات می‌توانند علاوه بر تکمیل فرم درخواست درگاه پرداخت اینترنتی به صورت حضوری از طریق شعب بانک صادرات ایران، با مراجعه به وب سایت بانک و فعال کردن درگاه پرداخت اینترنتی با همکاری متقاضی، بانک صادرات ایران و شرکت «پاس» از این ظرفیت استفاده کنند.

سقف پرداخت‌های اینترنتی در این درگاه‌ها، در مورد کارت‌های بانکی صادره بانک صادرات محدودیتی نداشته و درمورد کارت‌های سایر بانک‌ها مطابق با شرایط و قوانین بانک صادر کننده کارت عمل می‌شود. شایان ذکر است بنابر الزام شاپرک سقف مبلغ هر تراکنش خرید ٥٠٠ میلیون ریال است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صادرات بانکداری الکترونیک بانک صادرات ایران درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات ایران تراکنش ها درگاه ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۹۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد؛ بر این اساس شهروندان یزدی می توانند برای رفع قطعی تلفن ثابت با شماره ۲۰۲۱ واحد ارتباطات مردمی مخابرات یزد جهت راهنمایی تماس بگیرند و مشتریان اینترنت مخابرات منطقه یزد می توانند از طریق سامانه جامع ۲۰۲۰ از خدمات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات در زمینه های فروش، پاسخگویی و پشتیبانی سرویس های مخابرات بهره مند شوند.

به منظور سرعت بخشیدن به فرایند پشتیبانی و فروش و همچنین افزایش پاسخگویی و ارائه سرویس بهتر به مشتریان، سامانه ۲۰۲۰ به صورت متمرکز و در تمام ساعات شبانه‌روز پاسخگوی پرسش ها، پیشنهادها و شکایت های مشترکان تلفن ثابت است.

متقاضیان می توانند از طریق این سامانه در خواست خرید سرویس های مورد نظر خود را به کارشناسان اعلام و پشتیبانی لازم را از این مرکز دریافت کنند. ثبت خرابی سرویس هایی مانند اینترنت پرسرعت ADSL، اینترنت پرسرعت VDSL، تانوما و تلویزیون اینترنتی (IPTV) به صورت مکانیزه و یا پس از اتصال به اپراتور از دیگر خدمات سامانه ۲۰۲۰ است.

گفتنی است؛ سامانه پاسخگویی ۲۰۲۰ به‌صورت روزانه حجم انبوهی از تماس‌ها را پشتیبانی می‌کند و تمام کارکنان و مدیران در مجموعه گسترده مخابرات ایران با تلاش و اجرای راه‌کارهایی به همراه آموزش و نظارت مؤثرتر بر پرسنل، به دنبال پاسخگویی با کمترین نقص و در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.

کد خبر 6093199

دیگر خبرها

  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر